top of page
Elektrische mobiliteit
Elektrische mobiliteit

do 06 jun

|

Nieuwegein

Elektrische mobiliteit

Elektrisch (bedrijfswagen)mobiliteit is voor veel bedrijven een zeer actueel thema. Door de mogelijkheid om met elkaar ideeën en ervaringen uit te wisselen, aangevuld met specifieke kennis uit de branche èn uiteraard zelf ervaren wordt dit een inspirerende en dynamische middag!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

06 jun 2024, 14:00 – 17:00

Nieuwegein, Ravenswade 4, 3439 LD Nieuwegein, Nederland

Over het event

Direct van de bron relevante informatie krijgen over elektrisch rijden, laadstations, voordelen en nadelen van elektrisch rijden, uitleg over mogelijk relevante subsidies en fiscale voordelen en dit alles in een zeer inspirerende omgeving waarbij uiteraard elektrisch rijden zelf ervaren kan worden, meld u gelijk aan!

EIS 3.D.1

Om aan eis 3.D.1 van de CO2-Prestatieladder te voldoen, zorgen wij voor de bewijslast middels een (door u te ondertekenen) deelnemerslijst, beeldmateriaal en een gespreksverslag. Daar tegenover staat wel dat dat u actief meedoet tijdens het event. Dit betekent dat u actief informatie haalt en brengt met als doel van elkaar te leren en samen nieuwe reductiemaatregelen te bedenken. Op deze manier voldoet u aan eis 3.D.1 van de CO2-Prestatieladder.

Meedenken of een invulling geven aan dit evenement? Wat leuk! Neem dan snel contact met ons op!

Aanvang onder voorbehoud van voldoende deelnemers.

Tickets

  • Elektrische mobiliteit

    € 129,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page