top of page
Brandstofefficiëntie en rijgedrag
Brandstofefficiëntie en rijgedrag

do 16 mei

|

Nieuwegein

Brandstofefficiëntie en rijgedrag

Elke druppel telt! Doe mee aan onze workshops over brandstofefficiëntie en eco-rijden. Ontdek tips en tricks om zuiniger te rijden, zoals optimaal gebruik van versnellingen, vermindering van stationair draaien en de juiste bandenspanning.

Tijd en locatie

16 mei 2024, 14:00 – 17:00

Nieuwegein, Ravenswade 4, 3439 LD Nieuwegein, Nederland

Over het event

Elke druppel telt! Doe mee aan onze workshops over brandstofefficiëntie en eco-rijden. Ontdek tips en tricks om zuiniger te rijden, zoals optimaal gebruik van versnellingen, vermindering van stationair draaien en de juiste bandenspanning. Door bewust rijgedrag kunnen we samen een positieve impact hebben op het milieu.

EIS 3.D.1

Om aan eis 3.D.1 van de CO2-Prestatieladder te voldoen, zorgen wij voor de bewijslast middels een (door u te ondertekenen) deelnemerslijst, beeldmateriaal en een gespreksverslag. Daar tegenover staat wel dat dat u actief meedoet tijdens het event. Dit betekent dat u actief informatie haalt en brengt met als doel van elkaar te leren en samen nieuwe reductiemaatregelen te bedenken. Op deze manier voldoet u aan eis 3.D.1 van de CO2-Prestatieladder.

Meedenken of een invulling geven aan dit evenement? Wat leuk! Neem dan snel contact met ons op!

Aanvang onder voorbehoud van voldoende deelnemers.

Tickets

  • Ticket

    € 149,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page