top of page
Reduce, Reuse, Recycle
Reduce, Reuse, Recycle

Het tijdstip wordt later bepaald

|

De locatie wordt later bepaald

Reduce, Reuse, Recycle

Wij zetten in op een circulaire toekomst! Doe mee aan dit evenement gericht op het bevorderen van circulaire praktijken binnen organisaties.

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

De locatie wordt later bepaald

Over het event

Wij zetten in op een circulaire toekomst! 

Doe mee aan onze evenementen gericht op het bevorderen van circulaire praktijken binnen organisaties. Leer over afvalvermindering, recycling, hergebruik van materialen, circulair ontwerp en productie, en ontdek hoe samenwerking tussen bedrijven kan leiden tot waardevol hergebruik van materialen en grondstoffen. Samen met andere bezoekers wisselen we ervaringen uit en hopen we samen tot nieuwe (circulaire) oplossingen te komen! 

EIS 3.D.1

Om aan eis 3.D.1 van de CO2-Prestatieladder te voldoen, zorgen wij voor de bewijslast middels een (door u te ondertekenen) deelnemerslijst, beeldmateriaal en een gespreksverslag. Daar tegenover staat wel dat dat u actief meedoet tijdens het event. Dit betekent dat u actief informatie haalt en brengt met als doel van elkaar te leren en samen nieuwe reductiemaatregelen te bedenken. Op deze manier voldoet u aan eis 3.D.1 van de CO2-Prestatieladder.

Tickets

  • Reduce, Reuse, Recycle

    € 149,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page