top of page

Geplande evenementen

 • 16 mei 2024, 14:00 – 17:00
  Nieuwegein, Ravenswade 4, 3439 LD Nieuwegein, Nederland
  Elke druppel telt! Doe mee aan onze workshops over brandstofefficiëntie en eco-rijden. Ontdek tips en tricks om zuiniger te rijden, zoals optimaal gebruik van versnellingen, vermindering van stationair draaien en de juiste bandenspanning.
 • 06 jun 2024, 14:00 – 17:00
  Nieuwegein, Ravenswade 4, 3439 LD Nieuwegein, Nederland
  Elektrisch (bedrijfswagen)mobiliteit is voor veel bedrijven een zeer actueel thema. Door de mogelijkheid om met elkaar ideeën en ervaringen uit te wisselen, aangevuld met specifieke kennis uit de branche èn uiteraard zelf ervaren wordt dit een inspirerende en dynamische middag!
 • 19 sep 2024, 16:00 – 18:00
  Terra Carta, Edisonstraat 6, 7903 AN Hoogeveen, Nederland
  Door zoveel mogelijk partijen in deze sector samen te brengen en met elkaar de vergaande mogelijkheden voor CO2 reductie te onderzoeken zijn we van mening dat wij met elkaar veel kunnen bereiken naar een CO2 neutrale sector.
 • Het tijdstip wordt later bepaald
  De locatie wordt later bepaald
  Wij zetten in op een circulaire toekomst! Doe mee aan dit evenement gericht op het bevorderen van circulaire praktijken binnen organisaties.
 • Het tijdstip wordt later bepaald
  De locatie wordt later bepaald
  Word bewust van duurzaamheid! We informeren mensen over duurzaamheidskwesties en inspireren hen om duurzame keuzes te maken in hun dagelijks leven, zowel persoonlijk als professioneel. Samen maken we een positieve impact op onze planeet!
bottom of page